요구르트를 매일 먹으면 이형 당뇨병에 도움이 될수있다.

요구르트를 매일 먹으면 당뇨병을 유지 도움이 될 수 있다고 합니다.  (번역 : 구글)

연구는 질병에 대한 작은 영향을 찾았지만, 전문가들은 전반적으로 건강한 식단은 여전히 가장 좋은 방법이라고

(캐슬린 헤니 헬스 데이 리포터)

2014년 11월 25일 (화요일) (헬스 데이 뉴스) – 하루에 먹는 요구르트는 제 2 형 당뇨병의 위험을 낮출 수 있다는, 새로운 연구 결과가 나왔다. “우리는 요구르트 소비가 당뇨병의 위험을 감소에서 큰 이점을 가질 수있다. 수집 한 데이터는”수석 연구 저자 박사 프랭크 후, 보스턴에서 공중 보건의 하버드 학교에 영양과 역학 교수는 말했다. “그것은 [위험] 18 % 감소에 대한 큰 효과는 없습니다.” “요구르트 경화 나 당뇨병을 방지하기위한 마법 아니다”후 말했다. “그’ 우리 식생활 패턴에주의 할 필요가 있다는 우리의 소비자에게 전달하고자하는 바닥 라인과 메시지이야.

전반적으로 건강한 식단과 [건강] 체중을 유지하기위한 대체는 없습니다. ” 이 연구는 저널 BMC 의학에서 11월 24일 온라인으로 게시됩니다. 그것은 건강의 미국 국립 연구소에 의해 투자되었다. 제 2 형 당뇨병에서, 몸은 인슐린을 충분히 생산하지 않거나 몸의 세포가 인슐린에 저항성을 개발하고, 혈당 수치는 너무 높은 얻을. 연구의 경우, 후와 그의 팀은 병력과 건강 생활 습관을 추적 3 대 연구의 결과를 풀링 전문가 : 건강 전문가 ‘이상 51,000 남성 건강 전문가의 후속 연구하며 간호사 건강 연구, 이상 121,000 여성 간호사를 포함하고, 상기 간호사’ 거의 117,000 여성 간호사를 따라 건강 연구 II.

이 연구의 추적 기간 동안, 제 2 형 당뇨병의 약 15,000 경우가 있었다. 그들은 총 유제품 섭취 보았을 때, 그들은 당뇨병의 위험에 영향을 보지 않았다. 그들은 요구르트에의 제로 그러나, 그들은 하루가 약 17 % 감소 위험과 연계 된 봉사 하나를 발견했다. 연구진은 다음 유제품과 제 2 형 당뇨병 사이의 링크를 쳐다 보면서 다른 발표 된 연구 자신의 결과를 풀링. 그들은 18 %에 의해 요구르트의 서빙을 하루에 위험 감소를 발견했다. 모든 결과를 모으고있는 메타 분석은 거의 46만명으로 14 개 그룹을 포함한다. 약 36,000 제 2 형 당뇨병 개발했다.

연구진은 계정의 연령, 체질량 지수와 다른 생활 양식 요인을했다. 후는 그리스 스타일의 요구르트 여부, 그리고 지방 함량 여부가, 요구르트의 종류를 구분하지 않았다.

 이전의 연구는 제 2 형 당뇨병에 대한 건강한 체중 감소 위험을 관리하기위한 요구르트는 대부분의 연구가 작았 ”좋은 것을 발견했지만, “후 그래서 그의 팀이 훨씬 더 큰 그룹을 찾기로 결정했다. 말했다. 정확히 어떻게 도움 요구르트는 확실하지 않다. 다수의 전문가 생각 요구르트의 생균제 ( “좋은”세균) 염증을 감소 및 식욕 조절에 중요한 호르몬의 생산을 향상시킬 수 있도록, 유익한 방식으로 장내 환경을 변경하는 것으로, 그는 상기 . 테이크 가정 메시지가 후 말했다, 더 많은 연구가 필요하다고하지만, 그 요구르트는 건강한 식단에있는 장소를 갖고있는 것 같아요. 마틴 빙 크스, 러벅에있는 텍사스 테크 대학에서 영양 과학 부교수, 다이어트를 보면 연구는 본질적으로 진정한식이 섭취를 측정 할 수있는 능력에 제한이 있다고 말했다. 그럼에도 불구하고, 그는 말했다 링크는 미래 연구를 보증 할 수 있습니다. 그것은 너무 빨리, 그러나,이 연구를 기반으로 다이어트에 대한 조언을 변경할 수있어, 빙 크스 말했다. 박사 오사마 Hamdy, 보스턴 조슬린 당뇨병 센터의 비만 프로그램의 의료 국장은 지적한다 : “요구르트를 일반이 도움이됩니다에.” 그러나 그는 “이 협회, 원인과 결과 아니다”고 말했다. 오사마 Hamdy, 보스턴 조슬린 당뇨병 센터의 비만 프로그램의 의료 국장은 지적한다 : “요구르트를 일반이 도움이됩니다에.” 그러나 그는 “이 협회, 원인과 결과 아니다”고 말했다. 오사마 Hamdy, 보스턴 조슬린 당뇨병 센터의 비만 프로그램의 의료 국장은 지적한다 : “요구르트를 일반이 도움이됩니다에.” 그러나 그는 “이 협회, 원인과 결과 아니다”고 말했다.

Yogurt Every Day May Help Keep Diabetes Away

Study found modest effect against the disease, but experts say overall healthy diet is still best approach

By Kathleen Doheny HealthDay Reporter

TUESDAY, Nov. 25, 2014 (HealthDay News) — Eating a serving a day of yogurt may lower your risk of developing type 2 diabetes, new research suggests. “The data we have gathered show that yogurt consumption can have significant benefit in reducing the risk of diabetes,” said senior study author Dr. Frank Hu, a professor of nutrition and epidemiology at Harvard School of Public Health, in Boston. “It’s not a huge effect, about an 18 percent reduction [in risk].” “Yogurt is not magic for curing or preventing diabetes,” Hu said. “That’s the bottom line and the message we want to convey to our consumers, that we have to pay attention to our diet pattern. There is no replacement for an overall healthy diet and maintaining [a healthy] body weight.”

The study is published online Nov. 24 in the journal BMC Medicine. It was funded by the U.S. National Institutes of Health. In type 2 diabetes, the body does not produce enough insulin or the body’s cells develop a resistance to insulin, and blood sugar levels then get too high. For the study, Hu and his team pooled the result of three large studies that tracked the medical histories and lifestyle habits of health professionals: the Health Professionals’ Follow-up Study of more than 51,000 male health professionals; the Nurses’ Health Study, which included more than 121,000 women nurses; and the Nurses’ Health Study II, which followed nearly 117,000 women nurses.

During the study follow-up, there were about 15,000 cases of type 2 diabetes. When they looked at total dairy intake, they saw no effect on the risk of diabetes. However, when they zeroed in on yogurt, they found one serving a day was linked with about a 17 percent reduced risk. The researchers next pooled their result with other published studies that looked at links between dairy foods and type 2 diabetes. They found a serving of yogurt a day reduced risk by 18 percent. The meta-analysis, in which all the results were pooled, includes 14 different groups with nearly 460,000 people. About 36,000 developed type 2 diabetes.

The researchers took into account age, body-mass index and other lifestyle factors. Hu said they did not differentiate between types of yogurt, whether it was Greek-style yogurt or not, and the fat content. While previous studies have found that yogurt is good for maintain a healthy body weight and lowering risk for type 2 diabetes, ”most of the studies were small,” Hu said. So his team decided to look at much larger groups. Exactly how the yogurt may help is not certain. The thinking by many experts is that the probiotics in yogurt (“good” bacteria) alter the intestinal environment in a beneficial way, helping to reduce inflammation and improve the production of hormones important for appetite control, he said.

 The take-home message, Hu said, is that more study is needed, but that yogurt seems to have a place in a healthy diet. Martin Binks, an associate professor of nutritional sciences at Texas Tech University in Lubbock, said that studies that look at diet are inherently limited in their ability to measure true dietary intake. Even so, he said, the link may warrant future study. It’s too soon, however, to change advice about diet based on this research, Binks said. Dr. Osama Hamdy, medical director of the Obesity Program at Joslin Diabetes Center in Boston, points out: “Yogurt in general is beneficial.” But he said, “this is an association, not cause and effect.”

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